Tocana de vinete cu legume

de cristina1985 in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 15339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 vinete mici
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • 2-3 lg suc de rosii
  • 1/2 lg boia dulce
  • 1 morcov
  • 1 1/2 cartofi
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vinete cu legume:

Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs 20 minute. Ceapa se toaca marunt si se caleste cu putin ulei. Se adauga morcovul ras (pe razatoarea mica), ardeii taiati marunt. Se mai lasa putin la calit, apoi se adauga apa si cartofii taiati cubulete mici. Se fierbe 20 minute. Apoi se curata vinetele, le tocati putin (nu trebuie mult, pentru ca nu se mai vad) si le puneti peste legumele calite, lasand sa mai fiarba 30 minute. La sfarsit, se adauga dafin, boia, sare, usturoi taiat marunt si se mai lasa 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vinete cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post in oala de lut